Wat vonden anderen van The Christmas Shop webshop?

Alles voor een kerst om nooit te vergeten. Daarom is jouw mening belangrijk voor ons! Na elke bestelling in onze webshop krijg je een e-mail waarin je een klantbeoordelingen kan achter laten over onze webshop. Heb je een klacht, heb je hulp nodig of wil je graag advies? Je kan altijd contact opnemen via het contactformulier of via een van de andere mogelijkheden van onze klantenservice.

We scoren gemiddeld een 9.6 uit 116 beoordelingen.

10
Miranda
2024-05-16

Snelle levering en het was goed stevig verpakt. Ook zat er een (handgeschreven) bedank kaartje bij. Dat maakt het altijd net iets persoonlijker!

10
Monique Weel
2024-04-09

Blij met mijn aankoop. Snelle en goed verpakte levering.

10
Miranda Wendels
2024-04-03

Perfect

10
Louise
2024-01-04

I loved visiting the Christmas Shop whilst staying in Delft, I went in about three times. The guys are so nice & friendly & took the time to chat. The shop has every kind of ornament you've ever thought of. They're all beautiful, too.

10
Nikki
2023-12-12

Iedereen die jullie windlicht ziet staan in ons huis is verliefd en wil hem ook hebben.

10
Saskia andriessen
2023-12-12

Leuke spullen gekocht, die super goed verpakt waren. En het leuke kaartje maakte het helemaal af.

10
Patty Snel
2023-12-12

Snel geleverd ! Erg netjes en persoonlijk en prachtige ornamenten

8
Debbie den Heijer
2023-12-12

netjes verpakt en snel geleverd.

10
Sandra Kok
2023-12-10

Leuk een persoonlijke boodschap bij de bestelling. Netjes en snel geleverd.

10
Yvette Haaker-Loves
2023-12-10

Hoe mooi is het om eerst unieke kerstspullen te vinden, ze dan nog super snel te ontvangen (erg goed ingepakt ook) met een persoonlijke kaart. Top ervaring! Yvette

10
Greet
2023-12-09

Hele mooie ornamenten.

10
Bjorn Berendsen
2023-12-09

Prachtige ornamenten, snel en goed verpakt geleverd met een persoonlijke note!

Benieuwd naar de kerst producten van The Christmas Shop?

Bij The Christmas Shop kan je terecht voor al je kerstversiering voor een kerst om nooit te vergeten. Van kerstornamenten en kerstballen tot notenkrakers en sneeuwbollen. Bij ons vind je alles wat je zoekt om je kerstboom prachtig te versieren volgens de laatste kersttrends.